Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ORIFLAME ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!

Γεια σας !!! Εδω και πολυ καιρο δεν εχω γραψει καποια αναρτηση ,και σκεφτηκα σημερα να σας δειξω μια μικρη παραγγελεια που εχω κανει στην Oriflame απο τον καταλογο 17 .
Το πρωτο ειναι ενα αρωμα σε  roll-on και ειναι μονο  11 ml.Το αρωμα αυτο ονομαζεται Love Potion και εχει καταπληκτικη μυρωδια ειναι μεθυστικο και αισθησιακο περιεχει κακαο σοκολατα και υπαρχει και σε μεγαλο μεγεθος των 50 ml.
Το δευτερο προιον που αγορασα ειναι μια μασκαρα σε μπλε χρωμα απο την οικονομικη σειρα Very Me,το κοστος της ειναι πολυ μικρο και η ποιοτητα της ειναι πολυ καλη.Εχει πλαστικο βουρτσακι,διαχωριζει τις βλεφαριδες πολυ καλα και δινει μεγαλο ογκο,παραμενει σταθερο για πολλες ωρες ,επισης υπαρχει και σε πρασινο χρωμα.
Το τριτο και το τελευταιο προιον που αγορασα ειναι ενα προιον περιποιησης χειλιων Essentials με αμυγδαλελαιο.Απαλυνει,περιεχει βιταμινη E και φυσικο αμυγδαλελαιο,προστατευει και προλαμβανει την ξηροτητα.Μου αρεσε πολυ αυτο το προιον επειδη απαλυνει παρα πολυ και εχει ευχαριστη μυρωδια οχι τοσο εντονη ,και η τιμη του ειναι πολυ οικονομικη .Αν εχετε δοκιμασει κι εσεις καποιο προιον απο αυτα γραψτε μου ,αν σας αρεσε?.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.